Kedves Olvasó!

Van egy olyan téma, amiről kevés szó esik a mindennapokban, de fontosnak tartom, hogy írjak róla: ezek a negatív erők/entitások által okozott viselkedési problémák, betegségek, elakadások az életben.

Ami engem különösképpen aggaszt, az a gyermekeken kifejtett negatív hatása. Sokan egy viselkedési zavaros gyereket elítélnek, beskatulyáznak úgy, hogy nem is gondolnák, hogy esetlegesen megszállók áldozatává vált és ha megtisztulna ezektől az erőktől akkor szinte kezes báránnyá változik.
Mi felnőttek is ebben a csapdában élünk, csak ha éppen flúgosak vagyunk ráfogjuk a menzeszre, az időjárásra, a hormonokra, a főnökre stb. Pedig sokszor itt is egy alapos tisztítás (nem fizikai síkon) csodákra lehet képes.
Számos példát tudnék erre vonatkozólag írni, saját tapasztalatot is társítva mindehhez.

Mindenkinek javasolnám, hogy a napi fürdés, tisztítás ne csak fizikai szinten történjen meg, hanem a test-lélek-szellem szintjén. Mint ahogy a szemetest természetesnek vesszük, hogyha megtelik, kivisszük, így legyen természetes az is, hogy az érzelmi piszkok is kiürítésre kerüljenek. Ez sem telik több időbe, mint egy fürdés és szemét levitel, csak be kell iktatnunk a mindennapjainkba, hogy teljesebb és tudatosabb életet tudjunk élni!

Anyaként kötelességünknek tartom, hogy a gyermekeinknek ne csak a ruhákat, játékokat, tárgyakat vegyük meg és a vitaminokat törődésünk jeléül, hanem végezzünk közös meditációkat, vizualizációkat esténként, tisztításokat, amiket megtanítva, segíthetünk nekik abban, hogy önálóbb és tudatosabb felnőtekké váljanak, akik már mindezt átlátják és kezelni tudják…

L’aura