Belucz Zoltán vagyok. 22 évig a fizikai test táncosa voltam. 16 évig képeztem a bajnokokat a versenytánc parkettjén, de most az élet a lélek táncosává kovácsolt engem. Ez a folyamat hirtelen, gyorsan tört be az életembe, mindössze két év alatt.

A táncos múltamnak, belső megélésemnek, a sorsszerűségnek, s cselekedeteimnek köszönhetően egy olyan technikára jöttem rá, ami teljesen átreformálja az ember életét. Mindez racionalitásra épít és a logikus tudatot veszi alapul. Ezt mind beépítettem a versenytáncba. Csodálattal néztem és tapasztaltam, ahogy önérvényesítenek ezen a mechanikán keresztül.

Ezt a bizonyosságomat és megélt tapasztalatomat szeretném mindenki számára elérhetővé tenni, aki az önkiteljesedést keresi.

Szeretettel várom a jelentkezésed, ha a változás igényét megfogalmaztad magadban, a jövődet, álmaidat és végcélodat már látod, de nem tudod hogyan érd el. Most megmutatom neked. Azt elárulom mindjárt az elején, én sem ott találtam meg, ahol azt kerestem. De én és az életem az élő példa, hogy amit elmondok neked az működik…

Elérhetőségeim:
– Tel: 20/355-7294
– honlap: www.beluczzoltan.hu
– e-mail: beluczzoltan@gmail.com

Belucz Zoltán

 

error: Content is protected !!