Kedves Érdeklődő!

Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80%-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatását a napi legalább 4-5 órás sugárzási sávban való tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, szervi panaszok, míg 8-10 év alatt súlyosabb betegségek is kialakulhatnak. A sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak, itt már néhány hónap alatt daganatos betegségek fejlődhetnek ki. Következménye az, hogy a szervezet bioenergia szintje csökken, a csakrák energiafelvevő képessége beszűkül, legvégül leáll, s a vele közvetlen kapcsolatban álló belsőelválasztású mirigy működésében hormonális szabályozásában zavarok lépnek fel. A folyamatos energiahiány miatt a belsőelválasztású mirigy is megsérül, szabályozási funkcióját nem tudja ellátni. Ezt megbetegedéssel jelzi a szervezet.

Az auramérési eredmények azt igazolják, hogy a szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérült. Az aura sérülése szinte kivétel nélkül ott jelentkezik, ahol a káros földsugárzások hatása az aurát tartósan érik. A káros földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti.

Ezek megnyilvánulásai: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság (gyerekek éjszaka a szüleikhez menekülnek), gyakori fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztőrendszeri zavarok, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában a nem múló krónikus panaszok, stb. A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nem gyógyulhat meg addig, amíg a veszélyeztetett helyen tartózkodik.

A radiesztéta a kiváltó ok bemérésével, ennek alapján a helyváltoztatási javaslatával, vagy magának a kiváltó oknak a megszüntetésével segíti elő a gyógyulást.
Ismert – radiesztéziás módszerrel mérhető – károsító földsugárzások:

– Geológiai törésvonal sugárzás (földmozgási hasadékok sugárzása)
– Vízér sugárzás ( föld alatti vízfolyások, átszivárgások kisugárzása)
– Hartmann sugárzás (a Föld mágneses kisugárzása)
– Curry sugárzás (szintén a Föld poláris mezősugárzása)
– Szent György és Ley sugárzások (a Föld mágneses idegáramai)

A védekezés lehetőségei – képzett, hálózati radiesztéta szakember segítségével – a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a tartózkodási hely, elsősorban a fekhely tértechnológiai árnyékolókkal történő mentesítése. A régmúltból átvett hagyományokból ismert eszközök (gesztenye, szalma, gyapjútakaró, rézgyűrű, alufólia, tükör stb.) relatív hatékonyságúak, legfeljebb átmeneti segítséget nyújthatnak, gyakran ellenőrizendők és cserélendők.
Aki szeretne egészséges maradni, vagy már kialakult problémáját ,,megjavítani”, a fekhelyét ,,feltöltő állomásnak” érezni, annak mindenképpen javaslom a FÖLDSUGÁRZÁS kimérést 🙂

Balpataki Péter, radiesztéta
Tel: 70/7765-611

Szép napokat!

L’aura

error: Content is protected !!