Balpataki Laura Ivett, a nevemből adódva rövidítve L’aura vagyok. Gyerekkorom óta érdekelnek a természettel, spritualitással kapcsolatos dolgok. 1997 óta foglalkozom természetgyógyászattal, ekkor végeztem el az első masszázs tanfolyamot, hogy segíthessek nagymamámon, aki agyérgörcsöt kapott és a beszédközpontja sérült, nem tudott beszélni. Azóta folyamatosan képeztem és a mai napig képzem magam.

AMM (Alternatív mozgás- és masszázsterápia) terapeuta és reflexológus természetgyógyász vagyok, Joalis tanácsadó, Nes-terapeuta, Theta Healinggel, érzelmi oldásokkal is foglalkozom, Feng Shui tanácsadással, Shiatsu-val, kínai technikás terápiával, Reikivel, Schüssler-arcelemzéssel, gyógynövényekkel, aromaterápiával, táplálkozás tanácsadással, energiák tisztítása, életmódtáborok szervezésével színesedett a szolgáltatásaim listája és új hobbimként cikkeket írok Nektek, amiket szeretettel ajánlok Mindenkinek!

Azt vallom, hogy ami elromlik, az meg is javítható, főleg, amihez sokkal mi magunk hozzá is járultunk, csak mindez a kiváltó ok megkeresésében rejlik 🙂

Elérhetőségeim:
tel: 70/7765-607
e-mail: balpataki@gmail.com
és a facebookon is megtaláltok

L’aura

 

error: Content is protected !!